Werkwijze

Onze werkwijze in vier overzichtelijke stappen.

1

Reageren

Wanneer wij nieuwe appartementen voor de verhuur tot onze beschikking hebben, komen deze onder het kopje “aanbod”. Bent u geïnteresseerd in deze woning dan kunt u uw interesse kenbaar maken middels het aanmeldformulier. Dit formulier is te vinden op de pagina van de woning waar u interesse in heeft. Nadat wij zes aanmeldingen hebben ontvangen is het niet meer mogelijk op de woning te reageren. Controleer alvorens uw inschrijving of u aan de huurvoorwaarden voldoet in de beschrijving van het appartement. Indien u niet aan de huurvoorwaarden voldoet, is het niet mogelijk om het appartement te huren. Het is erg belangrijk om uw inschrijving te bevestigen. Hoe u uw inschrijving bevestigd, staat beschreven in de mail die u hebt ontvangen na de inschrijving. 

2

Bezichtiging

Wanneer u uw inschrijving hebt bevestigd, ontvangt u van ons een mail met de datum en het tijdstip wanneer de bezichtiging plaats vindt. Ook deze dient u per mail te bevestigen. 

Wij werken vervolgens met groepjes van zes. Dit houdt in dat we de eerste zes kandidaten, die aan de hand van het aanmeldformulier in aanmerking komen, uitnodigen voor een bezichtiging. Hiervoor plannen wij een inloop van een uur waarbij de gelegenheid wordt geboden om de woning te bekijken.

Na afloop van de bezichtiging kunt u binnen 24 uur kenbaar maken of u de woning wenst te huren. U ontvangt tijdens de bezichtiging een aanmeldformulier. Dit formulier kunt u tezamen met de gevraagde gegevens naar ons toezenden.

3

Beoordeling

De geïnteresseerde kandidaten uit stap twee worden beoordeelt op basis van onze huurvoorwaarden. De woning wordt vervolgens toegekend aan de meest geschikte kandidaat. Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Denk hierbij aan de basis voorwaarden waaronder de inkomenseis maar bijvoorbeeld ook de combinatie met andere bewoners. Meer hierover leest u onder het kopje “veelgestelde vragen”. Mocht uit deze selectie geen huurder voortvloeien dan zullen we stap twee herhalen . Wanneer de woning wordt toegewezen zullen alle overige kandidaten per e-mail geïnformeerd worden.

4

Sleuteloverdracht

In deze stap bent u de gelukkige huurder van een Urban City Appartment van Ampire Residence, gefeliciteerd! Na de ondertekening van de huurovereenkomst plannen we met u de oplevering en de sleuteloverdracht. U kunt zorgeloos gaan genieten van uw nieuwe woning en behoort vanaf nu bij de Ampire Vastgoedgroep. Dit betekent dat u verzekerd bent van optimale service en woongenot. Ampire Residence blijft ook na de sleuteloverdracht uw aanspreekpunt. Kijk voor meer informatie op “ik huur”.

Volg ons op social media

En ontvang als eerst een melding van nieuw aanbod!

Compare listings

Compare

Wil jij ook als eerste op de hoogte zijn van ons huidig aanbod? Volg ons dan nu op Instagram.

Open chat
Heeft u vragen?
Heeft u een vraag? Deze kunt u hier direct stellen. We proberen zo snel mogelijk te antwoorden.