VERHUURD Ziekerstraat app. 1

Overzicht

Beschrijving

LET OP: Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor een bezichtiging van dit appartement. De inschrijving is vol. Volg onze social media kanalen voor updates van nieuw aanbod. 

Het is niet mogelijk om dit appartement te huren indien je niet aan de huurvoorwaarden voldoet. Check dus eerst vooraf of je aan de onderstaande huurvoorwaarden voldoet. Indien je dit appartement met een partner wenst te huren, is één inschrijving voldoende. Uw partner hoeft zichzelf niet ook in te schrijven. Ook vergroot dit niet de kansen. 

Op een prachtige locatie in Nijmegen Centrum bieden wij dit fantastische Urban City Apartment aan. U loopt zo het bruisende centrum van Nijmegen in voor een gezellig terrasje. De woning is recent hoogwaardig gerenoveerd en beschikt volledig over eigen voorzieningen. Vanuit de centrale hal is er toegang tot een trap die leidt naar de hal waar u uw cv-ruimte vindt en de toegang tot uw woning. Vanuit de voordeur stapt u een kleinere privé hal in met toegang tot de badkamer woonkamer en slaapkamer. De badkamer is van alle gemakken voorzien en beschikt over een regendouche, designradiator en badmeubel. Aan de zijkant van het pand bevindt zich de tweede slaapkamer. Deze zou ook kunnen dienen als werkkamer, en is voorzien van een deur naar buiten. Hier heeft u toegang tot uw eigen dakterras.

De huurprijs is exclusief gas/water/licht en servicekosten. 

Heeft u zichzelf aangemeld voor dit appartement? Dan is het erg belangrijk om uw inschrijving te bevestigen. Hoe u dat doet staat in de mail omschreven die u na uw inschrijving hebt ontvangen. Bevestigt u uw afspraak niet, dan vervalt uw inschrijving en is het niet meer mogelijk om dit appartement te bezichtigen. 

Huurvoorwaarden:
– Inkomenseis: bruto 3 keer de huur
– €1.800 borg
– Garantstelling huur mogelijk
Indien niet aan deze voorwaarden voldaan kan worden, is het helaas niet mogelijk deze Urban City Apartment te huren.

Disclaimer: Aan deze aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden, er kunnen fouten in staan. Er dient altijd navraag te doen door contact op te nemen met info@ampireresidence.nl

Adres

Details

Updated on September 5, 2022 at 1:39 pm

Compare listings

Compare
Amar Bouharrou
  • Amar Bouharrou

Wil jij ook als eerste op de hoogte zijn van ons huidig aanbod? Volg ons dan nu op Instagram.

Open chat
Heeft u vragen?
Heeft u een vraag? Deze kunt u hier direct stellen. We proberen zo snel mogelijk te antwoorden.