Over ons

Old City, Young Vibe

Old City, Young Vibe. De slogan van de stad Nijmegen. En dat is precies wat wij in onze appartementen willen creëren. In mooie oude herenhuizen, willen wij een Young Vibe creëren voor Young Professionals. Op een unieke plek in of rondom de binnenstad van Nijmegen, realiseren wij luxe, duurzame en high-end appartementen. Onze appartementen verschillen tussen de 40m2 en de 80m2, en daarmee perfect voor jonge starters.

Wij zijn altijd op zoek naar de mooie pareltjes binnen het vastgoed in Nijmegen, om er vervolgens een uniek appartement in te creëren. Wij selecteren de woningen op een prachtige locatie in of rondom de binnenstad van Nijmegen. Bent u geïnteresseerd in de voordelen die Ampire biedt bij het verkopen van uw woning? Bekijk dan www.ampireinvest.nl 

Betrokken, vernieuwend & professioneel

Dit zijn de kernwaarden van Ampire Residences, verhuurder van luxe, appartementen in of rondom de binnenstad van Nijmegen. Wij zijn er om starters en Young Professionals een kans te bieden in de stad.

Het woningtekort voor starters blijft maar stijgen. Starters en Young Professionals komen steeds moeilijker aan een woning. Een probleem dat Ampire Residences graag wil aanpakken. Onze persoonlijke uitdaging zit in het ontwikkelen van duurzame, luxe appartementen, waarin iedere Young Professional de start van zijn of haar carrière wil maken. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met een van onze professionals. 

Ontmoet ons team

Compare listings

Compare

Wil jij ook als eerste op de hoogte zijn van ons huidig aanbod? Volg ons dan nu op Instagram.

Open chat
Heeft u vragen?
Heeft u een vraag? Deze kunt u hier direct stellen. We proberen zo snel mogelijk te antwoorden.